okej de vanligaste frågorna först:

Jag har fotat bröllop sedan 2011, över 100 stycken. jag avskyr stela poser och älskar gapskratt. Jag vet att alla människor blir bra på bild. 

Bröllop_Anna_David_061.jpg
 
 

lite mer om mig..

Jag driver inte företag som fotograf på heltid utan jobbar också som UX designer på en designbyrå i Malmö. Jag älskar båda mina jobb galet mycket, be mig inte att välja för det går inte. Jag är en person som älskar tv-serier, laga mat, träna crossfit och att spendera en lugn helg hemma med min pojkvän. Jag är vegetarian, minimalist och vill leva livet enkelt och ärligt. Jag är född och uppväxt i nordvästra Skåne och tycker att Bjärehalvön är den bästa platsen i Sverige. Under 2019 utgår jag från Helsingborg men tar uppdrag i hela Sverige. 

Nu vill jag berätta om en av de bästa sakerna jag vet. Det brukar vara en lördag. En lördag då jag packar väskan full av kameror och kastar mig handlöst in i några andra människors liv.  Jag har ett mål och det är att finnas där för dem. Finns där med ett paket näsdukar och en hjälpande hand. Alltid redo. Alltid närvarande. Jag knäpper deras klänningar, jag fäster blommor på rätt ställe av kavajslaget, leker med deras barn och skjutsar deras vänner i min bil om det behövs. Jag skrattar med dem, gråter med dem, känner ofta väldigt mycket, sådan är jag. Och så fotar jag, såklart. Jag vill alltid att det ska kännas som att det är en naturlig grej att jag är där, vill inte ta någon plats. Mitt motto under en sådan dag är att det som händer det händer, och jag finns där för att föreviga det. Just go with the flow. Och som du säkert förstår älskar jag det så förbannat mycket. Bortom hantverket älskar jag mötena, människorna, känslorna. Allt annat som vackra byggnader, stylade blomsterarrangemang och vita klänningar är bara en bonus. Bröllop är en hyllning till kärlek, familj och vänskap, det vill säga allt som är vackert med oss som människor, och det är vad jag vill förmedla med mina bilder. 
 

 
Sedan 2015 är jag stolt medlem i gruppen för Sveriges bästa bröllopsfotografer

Sedan 2015 är jag stolt medlem i gruppen för Sveriges bästa bröllopsfotografer

 

Vill du grotta ner dig i mitt arkiv av bilder hittar du allt här:

 
 

Några bilder från sommaren 2018, några selfisar och några från min instastory under bröllop

 

English

You should also know that I'm fluent in English and that I've shot many English-speaking brides and grooms over the years. 

I probably have the best job in the world. I have the opportunity to meet wonderful and inspiring people and documenting their story, love and life with pictures. I'm a small town girl, raised in the south of Sweden, but can't get enough of new people and places. In 2015 I was selected as a member in the community of the best wedding photographers in Sweden, bröllopsfotografer.com

A photo session with me should always be fun and relaxed. I want to capture you the way you are. Forget stiff poses and fake smiles. Together we agree on a location and a theme for you that will make you feel relaxed and safe.  The real pictures of real feelings and moments will not come if I hide in the bushes with a zoom lens (because that would make you uncomfortable), but because you know that I am there with you and you trust me to be there.  I shoot weddings all over Sweden and maybe abroad if you ask me nicely. I also do family portraits in Skåne.